Vandrarhem

Jokkmokks Vandrarhem

Här bor du mitt i Jokkmokk med gångavstånd till butiker, sevärdheter, turistinformation och busshållplats. Gratis WiFi finns i alla utrymmen och privat parkering på boendet ingår i priset. Alla rum har tillgång till delat badrum och som gäst har du tillgång till gemensamt kök på vandrarhemmet. Det hemtrevliga vandrarhemmet byggdes som jägmästarbostad för nästan 100 år sedan.

Jokkmokks vandrarhem

Wilma Hostel

Ett prisvärt, hemtrevligt och tillgänglighetsanpassat boendealternativ med 11 rum i olika varianter. Centralt men ändå avskilt och nära till både naturupplevelser och sevärdheter. Enkelrum från 750 SEK per natt och tvåbäddsrum från 1000 SEK/natt. I priset ingår sänglinne, handdukar, wifi, slutstädning samt frukost i någon form. Det kan vara allt från en frukostbuffé som vi serverar till frukostpaket att ta med på vägen, eller att ni förser er själva av det som vi har ställt in i kylen. Betalning sker enkelt antingen med kort eller swish.

Välkommen!

Arctic Colors Apartments

4 lägenheter med utsikt över Stora Lule älv. Här finns möjlighet att boka en hel lägenhet eller boka en sängplats i en lägenhet och dela vardagsrum, kök och badrum med andra gäster för att spara en slant. Vandrarhemmet tar emot gäster med hundar, men gästen måste informera om detta vid bokning. Lägenheterna har gratis Wifi, TV på rummet och friparkering. Bra att veta är att om du stannar under en längre period kan du få rabatt på priset om du kontaktar boendet. Beläget i byn Porjus, 46 km norr om Jokkmokk längs väg E45.

Kåbdalis Bed & Breakfast

Boendet ligger vid skidanläggningen i Kåbdalis och är ett prisvärt boende för den som vill åka längdskidor eller slalom. Från boendet är det också nära till fiskesjöar för den fiskeintresserade.  Boendet ligger vid väg E45 i Kåbdalis, 60 km söder om Jokkmokk. Nära till slalomback, skidspår och fiskesjöar.

Murjeks Vandrarhem

Perfekt boende för den som vill bo i anslutning till tåg eller buss, vandrarhemmet ligger 3 minuters gångväg från järnvägsstationen. Boendet har 2-, 3- och 4-bädds-rum samt tvättmöjligheter, dusch, WC, bastu, frukostservering och gratis wifi. Hembygdsgården i Murjek har lunchservering, café samt souvenir- och garnförsäljning. Endast kontant betalning. Beläget i byn Murjek 60 km öster om Jokkmokk. Följ väg 97 mot Luleå/Boden, tag av mot Vuollerim och följ väganvisning mot Murjek.

Arctic Night Lodge

Ett mindre boende boende i Porjus med hög komfort och vacker, naturnära omgivning alldeles intill Luleälven. Här finns det plats för dig vid alla tillfällen. I arbetet, på konferensen och på fritiden. Boendet har 6 enkelrum som är utrustade med säng, garderob, skrivbord, TV och Wi-Fi. Gemensamt allrum med TV och soffhörna, fullutrustat kök med möjlighet till självhushåll. 2 badrum med WC & dusch, bastu, samt tillgång till tvättmaskin och torktumlare. Boendet är beläget i byn Porjus, 46 km norr om Jokkmokk längs väg E45.