Matställen på övriga platser i Jokkmokks kommun

Kvikkjokk Fjällstation

I restaurangen serveras det trerättersmeny på kvällen under sommarsäsong och en dryckesmeny som är speciellt framtagen för att passa till den. Det finns även en á la carte att välja ifrån. Råvarorna är till stor del lokalt producerade och vin, öl, snaps och avec finns.

De serverar också dagens lunch, hamburgare, pajer, smörgåsar, kaffebröd och tårtor. Kaffe finns alltid. För den som bara vill njuta av en kall öl finns det flera sorter att välja mellan.

Under vintersäsongen erbjuds middag a la carte. På eftermiddagen finns även hamburgare, och café. Från eftermiddagen är baren öppen.

Både vinter- och sommarsäsong serveras en riklig frukostbuffé.

Telefonnummer: 0971-210 22
Adress: Storvägen 21, Kvikkjokk, 120 km från Jokkmokk.

Kvikkjokk Fjällstation

Saltoluokta fjällstation

I restaurangen kan du äta frukostbuffé, lunchbuffé och trerättersmiddag. Du kan även köpa lunchpaket som du själv gör i ordning på frukosten. De rekommenderar att du förbokar dina måltider.

Telefonnummer: 0973-410 10
Adress: Saltoluokta Fjällstation, 130 km från Jokkmokk

STF Saltoluokta Fjällstation

Restaurang Njarka

Renkött, älgkött, röding, sik, mandelpotatis, myrarnas hjortron och fjällskogens blåbär och lingon – låter det lockande? Här vid fjällkanten är vi vana med läckra råvaror och genuin lappländsk mattradition. Till det lägger köket till modernt matkunnande och fantasi och vågar utlova många måltidssensationer med njutning för både syn och smaksinne. De har också fullständiga rättigheter med passande drycker på menyn.

En viktig del av måltiderna är vår behagliga atmosfär, vare sig du äter i restaurangen eller vår åttakantiga timmerkåta med öppen eld. Att måltidens bakgrund består av en hisnande fjällvärld får du på köpet.

Gott fika när receptionen är öppen.

Beställning av middagar för små eller stora grupper

Telefonnummer: 0971-230 18
Adress: Årrenjarka 214, 962 02 Kvikkjokk

Årrenjarka Mountain Lodge

Langas Camp – Björkudden

Till grupper och större sällskap kan de erbjuda en meny av vilt och fiskrätter i restaurangen. De använder egna råvaror från fjäll, skog och sjö. Bokning krävs.

Telefonnummer: 0973-410 16, 0973-410 27
Adress: Björkudden, 120 km från Jokkmokk