Från Jokkmokks vackra omgivningar plockar matkreatör Eva Gunnare vilda örter och bär som hon förvandlar till kryddor, drycker och förädlade godbitar. Lär dig mer om traditionella växter såväl som metoder att förädla det du plockat tillsammans med användbara recept. Bli inspirerad och fylld med goda naturliga smaker!

WORKSHOP Gröna vilda smaker från Jokkmokks skogar, myrar och fjäll
Varmt välkommen till historiska gästgiveriet Akerlunds mitt i kulturella Jokkmokk. Vi bjuder in dig till möten med den lokala kulturen, naturen, maten och den arktiska livsstilen.
Eva Gunnare håller smakföreställningar, guidningar och örtkurser. Som utbildad lappländsk matkreatör, vissångerska, berättare och fotograf bjuder hon på personliga och informativa aktiviteter som talar till alla sinnen.
Datum: Efter förfrågan
Längd: 1,5 tim
Antal deltagare: Min 2 pers – Max 7 pers
Material: Provsmaker
Pris: Workshop 1900 SEK, smakpaket 400 SEK/pers
Bokning: hotelakerlund.se eller +46 971 10012
Anmälan senast: Dagen före
www.hotelakerlund.se
Ladda ner produktblad:
Vad gör vi för att covidsäkra?
Utdrag ur Hotel Akrunds säkerhetsåtgärder * Personalen följer alla säkerhetsföreskrifter som utfärdats av Folkhälsomyndigheten * Regler för fysisk distansering följs * Handsprit i gemensamma utrymmen * Utökade rutiner för städning och desinficering samt användning av rengöringsmedel som är effektivt mot coronaviruset * Delat materiel så som utskrivna menyer, tidskrifter, pennor och papper har tagits bort. etc